Maakt stofzuiger weer leuk!

 

VK 150 EB370 turn 00001-hpr

Vorwerk heeft met de Kobold VK150 hun beste stofzuiger ooit gemaakt!!

Als standaard een steelstofzuiger, licht in gewicht, stil en vanuit de hand te bedienen.

 

Uitgerust met de nieuwste filtertechniek die Tüv-gekeurd is en geschikt is bevonden voor mensen met allergieën, want dit filtersysteem, de nieuwe premium stofzak, laat absoluut geen stof meer door en vangt alle nare geuren af door de ingebouwde koolstoffiltering. Elke keer als u de zak wisselt heeft u de schoonste stofzuiger die er bestaat en geen stank!

 

Doordat u voor u uit stofzuigt beschadigd u geen deurkozijnen en meubels (normaliter sleept u de stofzuiger achter u aan) en kunt u in de moeilijkst bereikbare hoeken komen met de nieuwe HD50 klapzuigmond. Dus niet meer op uw knietjes langs de plinten in de keuken enz.

Met de bediening uit de hand bovenaan de steel kunt u moeiteloos de zuigkracht in 3 standen regelen en stroom besparen, want de Kobold VK150 is uitgevoerd met de allernieuwste koolborstelloze motortechniek, die met maximaal 900W stroomverbruik beter presteert dan uw reguliere (gemiddeld)2000W stofzuiger. Met dit lage stroomverbruik voldoet de Kobold VK150 al aan de strengste eisen die in 2017 gaan gelden voor electronische apparatuur.

Speciaal voor u die vloerbedekking of kleden hebben, denken we terug aan de tijd dat u het kleed over de lijn hing en met de mattenklopper hezand en vuil eruit klopte. Met de Kobold VK150 bieden we u de mogelijkheid om met de EB370 zand, haren en stof in een handomdraai te verwijderen. Niet meer op de knieën om met de pistoolgreep of het kleine zuigmondje de haren weg te halen maar 1 keer heen en weer en weg!

 

 

 

Handig met een slang

 

vk150met slang

 

En natuurlijk kunt u met de Kobold VK150 met de slang uw trap, de auto en uw meubels zuigen. Door de ergonomische handgrepen kun u kiezen hoe u de Kobold vasthoud en door zijn lage gewicht, slechts 2.9kg  door iedereen te tillen. Zie voor de slangaccessoires het kopje accessoires.

 

 

 

 

vk 0302 garderobe a neu-hpr

 

 


Eenvoudig op te bergen
 

 

En als u dan klaar bent met zuigen dan bergt u de Kobold VK150 simpel op. Door zijn telescopische steel en zijn klein formaat past hij gemakkelijk in de kast. Staand of hangend of zelfs stiekem achter een gordijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Technische gegevens VK150

Motor

Onderhoudsvrije reluctantiemotor, kogelgelagerd, elektronisch gestuurd vermogen en af gezekerd met beschermingsweerstand   (NTC) Omwentelingssnelheid  60 000 U/min max.

Ventilator

Eentraps radiaal ventilator

Behuizing

Hoogwaardig recyclebaar thermisch gevormd kunststof

Aansluiting

220-240 Volt wisselstroom max 900 Watt, met toebehoren  max. 1300 Watt, actieradius  10,9 m volgens DIN IEC 60 312

Max. luchtverplaatsing

41 l/s

Max. zuigprestatie

250 Watt bij schoon filter (gem. EN-IEC 60312)

Inhoud stofzak

2,7 l gem. EN-IEC 60312

Stofuitstoot

Ca. 0,001 mg/qm gem. EN-IEC 60312

Gewicht

Ca. 2,9 kg (zonder hulpstukken)


 

Kobold

 

 

 

 

Busch Import

   Oosterdijk 46e

   1601 DB Enkhuizen

   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.