Vorwerk schoonmaak- en onderhoudsproducten 

 

 

Kobosan

 

KC1003Kobosan schoonmaakpoeder is een speciaal ontwikkeld licht vochtig poeder dat het mogelijk maakt uw tapijt en kleden te reinigen zonder water.

In combinatie met de freschnerkit kunt u het poeder op het te reinigen oppervlak strooien, inborstelen en na 20 minuten in stofvorm weer uitzuigen.

Het poeder is gemaakt van o.a. lanoline dat de eigenschap heeft het vuil aan zicht te binden en omhoog te werken. Doordat het vuil in het poeder wordt opgenomen en wordt omgezet in stof is het makkelijk te verwijderen.

Zoals u uw gladde vloer dweilt om het vaste/verkleefde vuil te verwijderen zo gebruikt u Kobosan voor al uw vloerbedekkingen. Tast niet de beschermlaag aan en laat een frisse geur achter en haalt de kleuren van uw tapijt weer omhoog.

Ernstige vlekken behandelt u na met Kobotex

Kobosan is anti-allergeen en ongevaarlijk voor huisdieren

 

 

 

 

Kobotex 

Kobotex-hpr

 

 

 

Vorwerk heeft een sterk reinigingsproduct ontwikkeld dat u los van andere schoonmaakproducten kunt gebruiken. U brengt kobotex aan op een doek en dept de vlek met een liefst witte doek zodat u ziet dat de vlek loskomt . U mag  Kobotex ook rechtstreeks op de vlek aan brengen even laten inwerken en dan met een doek het vuil opnemen. Ideaal voor het gebruik na de reiniging met Kobosan voor vlekken die nog niet geheel weg zijn.

 

 

 

 

Dovina geurblokjes

 

Dovina Spring Set Clip turn 00006-hpr

De Dovina geurblokjes zijn bedoeld om op uw stofzak te klikken en tijdens het zuigen een aangename geur te verspreiden. Geschikt voor alle types maar te klikken op VK135-136-140-150 op de originele zakken. Er bestaan 3 verschillende geuren(standaard , summer en spring) en voor de VK140-150 is een een clip leverbaar om de Dovina aan de buitenzijde aan de Vorwerk te klikken 

 

 

 

 

 

 

 

Lavenia 

Lavenia 120g Pulver Beutel 00005-hpr

 

Lavenia is een speciaal ontwikkeld poeder om uw matras te reinigen. Ieder mens verliest in zijn slaap ongeveer 28% van al zijn huidschilfers in zijn matras en verliest een enor,me hoeveelheid vocht (zweet) Dat matrassen hierdoor wel eens ruiken is bekent. Met Lavenia behandeld u deze matras zodat ze weer fris ruikt en zorgt u ervoor dat huisstofmijt geen kans krijgt in uw matras omdat Lavenia Huismijt en bacterie dodend werkt. Ook Lavenia is anti allergeen en niet gevaarlijk voor mens of dier

 

 

 

 

Kobolin

Kobolin-hpr

 

Kobolin is een hoogwaardige polish soort die uw harde vloer weer laat glimmen. 

Verwijder eerst oude was en polishlagen met een polishremover, breng daarna de polish puur op met een niet pluizende doek en laat drogen. U zult zien dat de vloer dof wordt. Wrijf daarna de Kobolin uit met de Pulilux PL 515 of met de droogdoek onder de SP530  en uw vloer glimt weer als nieuw.

 

 

 

 

  

 

Koboclear

Koboclear 0040-hpr

 

Koboclear is het laatste nieuwe product van Vorwerk Speciaal ontwikkeld voor het ramen lappen zonder water 

U brengt Koboclear aan op het raam met de handschoen en laat het drogen . Na het drogen zuigt het raam af met de nieuwe glaszuigmond (GD14) Ideaal voor plekken waar morsen met water niet gewenst is of waar ramen lappen bijna niet te doen is.

 

 

 

 

 

 

Kobold

 

 

 

 

Busch Import

   Oosterdijk 46e

   1601 DB Enkhuizen

   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.